Szállítási és vásárlási feltételek

 

Házhoz szállítás

A termékek kiszállítását a Energopharma Kft. alvállalkozókkal végezteti el. Cégünk az MPL Futárszolgálattal van szerződésben, a megrendelt termékek az Ő segítségükkel jutnak el Önhöz.

Minden megrendelést visszaigazolunk. A leadott rendelésével kapcsolatban cégünk munkatársai visszahívják Önt, hogy az Ön kérésének megfelelő időpontban kerülhessenek kiszállításra a termékek. A megrendelt termékek utánvétes csomagként, csomagküldő szolgáltatáson keresztül kerülnek megküldésre.

Szállítási díjak

A megrendelt termékeket mennyiségtől és súlytól függetlenül, egységesen bruttó 1.500 Ft postázási költség terheli.

Amennyiben bruttó 10.000 Ft felett vásárol, csomagját ingyenesen szállítjuk ki. Ebben az esetben a Energopharma Kft. a postázási költséget átvállalja Megrendelőtől.

Szállítási határidő

A megrendelt termékek szállítási határideje a csomag feladásától számítva 1-7 munkanap is lehet. Amennyiben a rendelés munkanapokon 12 óráig beérkezik, és a termék készleten van, a szállítás a következő munkanapon megtörténik. Nem munkanapon történő megrendelés, valamint 12 óránál később beérkező rendelések esetén a szállítás a második munkanapon történik meg. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy Munkatársaink haladéktalanul felveszik a kapcsolatot a Megrendelővel további egyeztetés érdekében.

A futárszolgálat a csomagokat hétköznapokon 8 és 17 óra között szállítja ki. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként kérjük adjon meg egy másik, akár munkahelyi címet. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítőt hagy a postaládában.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szállítót kártérítési kötelezettség nem terheli. Szállító fenntartja a jogot, hogy a megrendelés teljesítésétől elálljon, ha a megrendelt termék nem hozzáférhető, vagy egyéb körülmények miatt a teljesítést nem tudja vállalni. Ebben az esetben haladéktalanul értesíti Megrendelőt, és a megrendeléssel kapcsolatban teljesített fizetéseket haladéktalanul visszatéríti Megrendelőnek. Szállító a teljesítéstől való elállás miatt kártérítés fizetésére nem kötelezhető.

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért.