Jogi nyilatkozat

 

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Energopharma Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A www.energopharma.hu weboldal tulajdonosa a Energopharma Kft.. A weboldalon található írásos anyagokat, képeket akár egészben, akár részben a Energopharma Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül tilos másolni, reprodukálni, megváltoztatni, újrapublikálni, feltölteni. A Felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden a weboldalon közzétett tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, és előzetes engedély nélkül nem használható fel.

A Energopharma Kft. előzetes írásbeli engedélye szükséges ahhoz, hogy Ön a weboldal tartalmát egészben vagy részeiben bármilyen formában felhasználja, reprodukálja, terjessze, átdolgozza, vagy tárolja. A Energovital Kft. beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. Fenntartjuk a jogot, hogy a szellemi tulajdonjogok megsértésének peres úton szerezzen érvényt.

A Energopharma Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.energopharma.hu oldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért.