Menü

Termékek

Prostagold Night&day 2x30

Prosztata problémákra

Bruttó ár:
7 990 Ft.
OÉTI notifikációs szám: 20910/2018
Prostagold Night&day 2x30

Prostagold Night & Day a prosztata egészségének támogatására és a húgyúti fertőzések megelőzésére étrend-kiegészítő kapszula


A Prosta Gold kapszulák segítséget nyújthatnak a kellemetlen vizelési panaszok megszüntetésében. Népgyógyászati tapasztalatok alapján a benne lévő gyógynövények enyhítik a gyulladást és az égő-, szúró fájdalmakat. Csökkenthetik a nappali és éjszakai vizelések számát, és a sürgető vizeletürítési kényszert. 
 A ProstaGold kapszula természetes gyógynövény összetevőket tartalmaz, többek között 5 gyógynövényt és cinket. Hatékonysága abban rejlik, hogy a nappali és éjszakai kapszulák összetételei eltérnek, így a szervezetünk mindig akkor jut az értékes hatóanyaghoz, amikor arra szüksége van.


2x30 db kapszula


2x30 db kapszula nettó tömege: 36g


Aktív összetevők tömege: 300 mg / kapszula, 303,4 mg / kapszula


Adagolás (napi ajánlott mennyiség): napi 2x1 kapszula. Vegyen be egy „DAY” kapszulát reggeli előtt, egy pohár vízzel. Vegyen be egy „NIGHT” kapszulát vacsora előtt, egy pohár vízzel.


Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


 Név (Night)  Mennyiség Fűrészpálma gyümölcs  180mg Amerikai tőzegáfonya  120mg Név (Day)   Fűrészpálma gyümölcs  150mg Ördögcsáklya gyökér  60mg Kisvirágú füzike   60mg Csalán levél  30mg Cink  2,7mg 

vissza

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK